Θεώνη Καπερώνη Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ελευσίνα Αττικής

Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ελευσίνα Αττικής Θεώνη Καπερώνη

Η Θεώνη Καπερώνη γεννήθηκε στα Μέγαρα και κατοικεί στην Ελευσίνα Αττικής και είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος. Aποφοίτησε το 2015 από το τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας με βαθμό πτυχίου « Άριστα».

Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην εταιρία Nutricia και συγκεκριμένα στο τμήμα Marketing της Ιατρικής Διατροφής (Advanced Medical Nutrition) του ομίλου Numil. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, το 2016 απασχολήθηκε εθελοντικά στην ομάδα «Βύζας Μεγάρων» όπου ήταν υπεύθυνη για τη διαιτολογική παρακολούθηση (μετρήσεις ανάλυσης σύστασης σώματος & εξατομικευμένα διαιτολογικά προγράμματα) των παικτών. Στο τελος της ίδιας χρονιάς παρείχε εθελοντική εργασία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν» στο ιατρείο τροφικών αλλεργιών.

Από τον Μάϊο του 2017 εργάζεται στην εταιρία «Αττίκηρως Ζην», όπου έχει ενταχθεί στην επιστημονική ομάδα επιμέλειας διαιτολογικού λογισμικού. Δραστηριοποιέιται επαγγελματικά στη Δυτική Αττική (Ελευσίνα, Μέγαρα, Ασπρόπυργος). Επίσης, είναι μέλος συντακτικής ομάδας διαιτολογικού site με στόχο τη βέλτιστη ενημέρωση του κοινού για τον προληπτικό και θεραπευτικό ρόλο που κατέχει η διατροφή στις χρόνιες παθήσεις.

Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα της Διατροφής & Διαιτολογίας, συμμετέχει σε ιατρικά συνέδρια και τον Ιανουάριο του 2018 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στις «Διατροφικές Διαταραχές» σε πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Επικοινωνήστε με την Θεώνη Καπερώνη:

    Θεώνη Καπερώνη

    Τα σχόλια είναι κλειστά.