Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ζωγράφου Μαρία Ρίτσου

Διαιτολόγος διατροφολόγος Ζωγράφου Αθήνα Μαρία ΡίτσουΗ Μαρία Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλίας. Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών η πτυχιακή της εργασία με θέμα «Η επίδραση της καφείνης σε αθλητές» βαθμολογήθηκε με άριστα 10.

Aπό το 2013 έχει εργαστεί σαν διαιτολόγος σε κέντρα αδυνατίσματος και σε γυμναστήρια ενώ παράλληλα διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στην περιοχή του Ζωγράφου στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση και διεξαγωγή ενημερωτικών ημερίδων που αφορούν τη διατροφή.

Το ενδιαφέρον της εστιάζεται στην παιδική παχυσαρκία. Έχει συνεργαστεί με αθλητικούς και καλλιτεχνικούς συλλόγους και φροντιστήρια αναλαμβάνοντας τη διαχείριση βάρους παιδιών ή μαθητών κατά την περίοδο των εξετάσεων. Επίσης έχει οργανώσει ημερίδες ενημέρωσης γονέων για την σωστή διατροφή και την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας. Τέλος παρακολουθεί συστηματικά συνέδρια και σεμινάρια, και ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα διατροφής και παχυσαρκίας.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.

Επικοινωνήστε με τη Μαρία Ρίτσου:

    Μαρία Ρίτσου
    Latest posts by Μαρία Ρίτσου (see all)

    Τα σχόλια είναι κλειστά.