Σπυριδούλα Χριστοπούλου Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Πάτρα

Διαιτολόγος Διατροφολόγος στην Πάτρα Σπυριδούλα ΧριστοπούλουΓεννήθηκε στην Πάτρα και είναι πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των προπτυχιακών σπουδών της εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα «Παράγοντες που επηρεάζουν τις διατροφικές επιλογές των παιδιών», εργασία που αφορούσε 3 μεγάλους δήμους (Θεσσαλονίκη – Πάτρα – Αθήνα).
Έχει ειδικευτεί στην διατροφική αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών.
Από το 2005 εργάζεται ως διαιτολόγος – διατροφολόγος. Από το 2012 πραγματοποιεί ενημερωτικές ομιλίες για τον ρόλο της διατροφής, σε δημοτικά σχολεία σε όλη την δυτική Ελλάδα, στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας. Από το 2013 είναι επιστημονικός συνεργάτης του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης σε πανελλήνια έρευνα με θέμα ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ σε συνεργασία με την Ε.Ι.Ε.Π (Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας), οπού συντονίζει τους δήμους Πατρέων – Αιγιάλειας – Ναυπακτίας.
Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του οδηγού «Διατροφικές κατευθύνσεις για την προαγωγή της υγείας μέσω της σωστής διατροφής» για λογαριασμό του προγράμματος «Συμμαχία για την Υγεία – Διατροφή».
Διοργανώνει ημερίδες αλλά και εκδηλώσεις στον δήμο Πατρέων για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής.
Συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις και ομιλίες. Παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια, ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα.
Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας.

Επικοινωνήστε με την Σπυριδούλα Χριστοπούλου:

    Σπυριδούλα Χριστοπούλου
    Latest posts by Σπυριδούλα Χριστοπούλου (see all)

    Τα σχόλια είναι κλειστά.